Betalningsvillkor

Tjanster

Vi erbjuder Hushållsnära tjänster som hemstädning, fönsterputs, trädgårdsarbete, matlagning, företagsstädning (kontorsstädning) samt trappstädning.

Pris för hushållsnära tjänster och betalning

Alla fakturor skickas när månaden är slut och man får 15 dagar att betala fakturan på. Företag har 30 dagar.

  • Hemstädning 210kr / timme efter rut avdrag
  • Storstädning 210kr / timme efter rut avdrag
  • Fönsterputsning210/ Timme efter rut avdrag 
  • Flyttstädning 42 Kr/ kvm efter rut avdrag
  • Klädvård: 210Kr / timme efter rut avdrag

Ombokning/avbokning

a) Avbokning. Om du meddelar oss minst en dag innan senast kl 12:00 betalar du inte för sen avbokning.
b) Vid ombokning kan vi vid möjlighet omboka utan extra kostnad. Men har vi inte möjlighet så kan ni antigen behålla er bokning eller avboka, vid avbokning gäller 4.1. 
Avgiften för sen avbokning eller ombokning är 50kr.

Ansvar

Vi åtar oss att ha en ansvarsförsäkring som täcker person- och sakskada som orsakas av vår personal. Vi svarar inte för skada eller förlust i näringsverksamhet. Om något går sönder och ni vill ha ersättning så ska ni kontakta oss först och ta det därifrån. I vissa fall behöver vi anlita en elektriker eller liknande för att säkerställa vad felet är eller om vi har gjort något fel. Exempelvis så går er ugn sönder, vi ska först anlita en elektriker innan ni byter ut den. Med andra ord så ska vi ha en chans för att felsöka samt reparera om det är möjligt. Var det vårt fel så betalar vi ut pengar eller så skickar vi ärendet till försäkringen.

Avtalstid och uppsägning av hemstädning eller andra tjänster

Dessa allmänna villkor gäller från och med att du har godkänt dem, och löper tills vidare så länge som avtalet är giltigt. Löpande avtal gäller tills vidare utan bindningstid och kan sägas upp av båda parter till upphörande med omedelbar verkan. Vad gäller servicetillfällen som är inbokade efter att avtalet upphört att gälla är du bunden av omboknings-/avbokningsreglerna.

Behandling av personuppgifter

Inom ramen för vår verksamhet behandlar vi personuppgifter om dig och andra som tar del av våra tjänster.

Ändring av villkoren

Utöver vår rätt att ändra priserna har vi också rätt att ändra dessa allmänna villkor. Om vi ändrar villkoren kommer vi meddela dig detta skriftligen senast 1 månad i förväg innan ändringarna träder i kraft. Om du inte godtar sådan ändring har du rätt att säga upp avtalet med oss innan ändringarna träder i kraft.

Uppdaterad: 2021-03-29 20:25:04